Bravčové medajlónky s restovanými hríbami marinovanými v Appetit cesnaku natur

Bravčové medajlónky s restovanými hríbami marinovanými v Appetit cesnaku natur

Suroviny na 4 porcie:

  • 600 g. bravčová panenka
  • 5 g. soľ
  • 2 g. korenie
  • 150 g. tuk
  • 120 g. cibuľa
  • 100 g. polohrubá múka
  • 165 g. šampiňóny
  • 200 g. demi glacé
  • 50 g. Appetit cesnak natur
  • 50 g. maslo
  • 5 g. čerstvé bylinky

Postup:

Šampiňóny zprudka opečieme na masle, pridáme Appetit cesnak natur aj s nálevom, veľmi krátko orestujeme a dložíme do druhého dňa. Bravčové medajlónky okoreníme a opečieme z oboch strán. Z cibule si pripravíme tmavší základ, do ktorého vlažíme opečené hríby a spolu s cesnakom orestujeme. Pridáme demi glacé a krátko prehrejeme. Medajlónky servírujeme s fritovanou cibuľkou.