Bravčové medajlónky s restovanými hríbami marinovanými v Appetit cesnaku natur
Suroviny na 4 porcie:
- 600 g. bravčová panenka
- 5 g. soľ
- 2 g. korenie
- 150 g. tuk
- 120 g. cibuľa
- 100 g. polohrubá múka
- 165 g. šampiňóny
- 200 g. demi glacé
- 50 g. Appetit cesnak natur
- 50 g. maslo
- 5 g. čerstvé bylinky
Postup:
Šampiňóny zprudka opečieme na masle, pridáme Appetit cesnak natur aj s nálevom, veľmi krátko orestujeme a dložíme do druhého dňa. Bravčové medajlónky okoreníme a opečieme z oboch strán. Z cibule si pripravíme tmavší základ, do ktorého vlažíme opečené hríby a spolu s cesnakom orestujeme. Pridáme demi glacé a krátko prehrejeme. Medajlónky servírujeme s fritovanou cibuľkou.